Cheeseburger cu salata coleslaw

Categoria
Retete a la BestMeat
Reteta

Ingrediente pentru o portie:

  • 2 oua
  • 1 castravete murat
  • 2 bacon crud uscat
  • 3 cheddar Kerrygold
  • 1 burger organic Best Meat
  • salata verde
  • rosie feliata
  • morcovi
  • patrunjel
  • telina
  • mustar
  • inele de ceapa
  • ketchup
  • varza
  • sare
  • piper
  • chilfla cu susan

Mod de preparare:

Incepeti prin a prepara maioneza din 2 galbenusuri, mustar, zeama de lamaie si ulei de floarea soareui care trebuie data la frigider.

Se morcovii, telina si varza chinezeaza. Se dau morcovii si telina pe razatoare si se taie felii subtiri varza. Se amesteca cu 2 linguri de maioneza si se lasa la frigider.

Se gateste chifteaua Best Meat pentru cheeseburger intr-o tigaie normala, ca sa nu se lipeasca, si intoarce carnea pe cele 2 parti. Inainte sa fie gata, asaza peste chiftea 2 felii de cascaval.

Apoi se taie rosia felii si jumatate de ceapa, taie castravetele murat, spala o frunza de salata verde.

Se coace ceapa pe grill impreuna cu 2 felii de bacon.

Se taie chifla pe jumatate si asaz-o in locul unde s-a prajit baconul.

Se pune peste chifla 1 lingurita de ketchup, apoi chifteaua cu cascavalul topit, deasupra asaza salata verde rupta, 3 felii de rosii, baconul cu ceapa coapta, castravetele murat si la final salata coleslaw.

Pofta buna!