Burger Organic Best Meat

Categoria
Retete a la BestMeat
Reteta

Ingrediente:

  • 6 burgeri organici Best Meat
  • 6 felii de bacon
  • Mustar dulce
  • Ketchup
  • 6 rondele de ceapa rosie
  • 6 felii de guda
  • 6 chifle
  • Maioneza
  • 3-4 castraveti
  • Salata iceberg

Mod de preparare:

Pregatiti un grill sau gratar pentru a gati burgerii. Se lasa aproximativ 2 minute pe fiecare parte, in fuctie de temperatura la care sunt gatiti, si se ung pe fiecare parte cu mustar si se mai lasa alte doua minute pe fiecare parte. Se adauga guda peste ei si se mai lasa un minut pana se topeste, dar sa nu curga.

Ceapa se taie rondele si se amesteca cu un praf de sare, piper si o lingurita de otet alb de vin, dupa care se lasa deoparte.

Salata se taie sau se rupe si se amesteca cu 5 sau 6 lingurite de maioneza, pana se formeaza o salata cremoasa. La randul lor, castravetii se taie rondele, iar chiflele in jumatate. Prajiti feliile de bacon in tigaie, pe ambele parti, si lasati-le pe o farfurie.

Urmeaza sa incalziti putin in tigaie jumatatile de chifle, apoi le scoateti si incepeti sa montati hamburgerii. Pe baza chiflei se pune putina salata verde cu maioneza, bacon, un burger, dupa care se adauga salata de ceapa, castraveti murati si deasupra se inchide cu capacul chiflei, pe care l-ati uns putin ketchup pe interior. Burgerii se servesc calzi, eventual cu o salta de rosii ori cu cartofi prajiti.

Pofta buna!