Burger de vită Angus Best Meat, 2x125g

Burger de vită Angus Best Meat, 2x125g

Burgerul de vita este unul din cele mai vandute produse din meniul oricarui
restaurant. BEST MEAT iti ofera acum varianta de a gati rapid si usor cel mai
gustos burger, acasa la tine (sau la un gratar).
Descopera cea mai gustoasa carne de vita ANGUS, de origine USA, pentru cei
mai exclusivisti burgeri.
Burgerul de vita angus Best Meat este un burger premium, din vita angus din
USA, cu un continut de carne de 98.5%. O garantie a calitatii si a gustului, o
eticheta curata, fara aditivi si conservanti.
Carnea folosită în burgerul de vită Angus Best Meat este bine marmorata, acest
lucru conferind produsului un gust net superior. Decopera plusul de fragezime si
suculenta al acestui burger de vita angus.
Cantitatea de grăsime intramusculară îi conferă un plus de gust, burgerul
păstrându-se fraged în timpul gătirii (mai ales la temperaturi ridicate) devenind
astfel mai succulent.
Datorita gradului mare de marmorare are cu 30% mai putin colesterol.
Carnea de vita angus din USA este diferita de cea din Europa – exista o
standardizare a acesteia, un control al calitatii; datorita gradului de marmorare
gustul este net superior unei carni de vita angus obisnuite.

Produsul este disponibil in reteaua marilor retaileri Carrefour, Kaufland, Cora,
si Mega Image precum si online pe freshful.ro. Poti comanda acum rapid si
usor!

 

 

SKU: 007 Categorie:
Descriere

– Ce efect are marmorarea asupra cărnii?

o un nivel ridicat de frăgezime, suculență și savoare;
o ușurința mestecării pentru că există mai puține fibre musculare și de
colagen în fiecare bucată de carne. Mestecând mai ușor, carnea
eliberează mai multă savoare și este digerată mai ușor de organism;
o mai multe arome volatile – un indicator care măsoară intensitatea
gustului.

– De ce este marmorarea importantă?

o Marmorarea este unul dintre criteriile care stabilesc calitatea gustului
cărnii de vită – în general, cu cât o bucată de carne este mai

marmorată, cu atât ea va fi mai gustoasă. Și asta pentru că
grăsimea în general și marmorarea în special au un efect pozitiv
asupra suculenței și savorii cărnii. Când este gătită la temperaturi
sub 55ºC, marmorarea din carne începe să se topească și să
învăluie fibrele musculare din jurul său, creând o textură bogată
și cremoasă care intensifică savoarea inconfundabilă a cărnii
de vită.

​Ingrediente: Carne de vita 98.5%, sare.
Valoare energetica: 1033 kJ / 249 kcal ; grasimi: 20 g ; din care acizi grasi
saturati: 10 g ; glucide: 1,3 g ; din care zaharuri: 1,3 g ; proteine: 16 g ; sare: 1.0g

Informatii Suplimentare
Greutate 0.250 kg
Dimensiuni 25 × 26 × 30 cm
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Burger de vită Angus Best Meat, 2x125g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *